Header Ads

Ο μήνας της αγάπης βάφει κατακόκκινο το Cycladic shop

Cycladic shop

 Τον Φεβρουάριο το Cycladic Shop γίνεται κόκκινο!

Έλληνες και ξένoι σχεδιαστές δημιουργούν αντικείμενα σε κόκκινο χρώμα  ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η εγκατάσταση με τα κόκκινα μπαλόνια που δίνει στο Cycladic Shop μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Στο shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, λοιπόν (γιατί περί αυτού ο λόγος) κανείς μπορεί να βρει βάζα και σκεύη σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Μουσείο σε σχεδιασμό Φίλιππου Θεοδωρίδη (από 250 ως 350 ευρώ), αντίγραφο κυκλαδικής γυναικείας μορφής (120 ευρώ), επίχρυσα βραχιόλια και κοσμήματα για το λαιμό με καρδιά (από 60 - 90 ευρώ) σε σχεδιασμό Δανάη Γιαννέλη τα βραχιόλια και Αλεξάνδρα Βασιλείου τα κολιέ, συλλογή από χειροποίητα κεραμικά αντικείμενα (από 25 ως 75 ευρώ σε σχεδιασμό Ceramic Studio) αλλά και κεραμική κανάτα (300 ευρώ) σε σχεδιασμό Μάριου Καρύστιου. 

Όλα τα αντικείμενα είναι διαθέσιμα και στο www.cycladic.gr

 Πάρτε μια ιδέα:

Αντίγραφο κυκλαδικής γυναικείας μορφής (120 ευρώ)Bάζα και σκεύη σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Μουσείο σε σχεδιασμό Φίλιππου Θεοδωρίδη (από 250 ως 350 ευρώ)Eπίχρυσα βραχιόλια και κοσμήματα για το λαιμό με καρδιά (από 60 - 90 ευρώΣυλλογή από χειροποίητα κεραμικά αντικείμενα (από 25 ως 75 ευρώ σε σχεδιασμό Ceramic Studio)Κεραμική κανάτα (300 ευρώ). Σχεδιασμός Μάριος Καρύστιος
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.