Header Ads

ΗΠΑ: Έφηβη παλαιστής νίκησε τα αγόρια αντιπάλους της και έγινε πρωταθλήτρια πολιτείας

Νίκησε τα αγόρια αντιπάλους της και έγινε πρωταθλήτρια πολιτείας στην πάλη: Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CNN, η Χέβεν Φιτς έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει ένα πολιτειακό πρωτάθλημα ατόμων (Individual Wrestling State Championship), σύμφωνα με τη North Carolina High School Athletic Association.

 

 

«Απλά πάλεψα όσο καλύτερα μπορούσα, και, για να είμαι ειλικρινής, κυριάρχησα στον αγώνα» είπε στο WTVD.

Η έφηβη αθλήτρια παλεύει από ηλικία 6 ετών: Όταν ήταν μικρή έβλεπε τους μεγαλύτερους αδελφούς της να αγωνίζονται σε τουρνουά πάλης, και κάποια στιγμή αποφάσισε να ασχοληθεί και αυτή. «Οι γονείς μου δεν ήθελα να παλεύω» είπε το 2018 στην Independent Tribune. «Είμαι αρκετά βέβαιη πως αυτό ήταν επειδή δεν ήθελαν να τραυματιστώ. Αλλά εγώ πίστευα πως αν μπορούν να το κάνουν αυτοί, θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω κι εγώ».

 

 

Σύμφωνα με το North Carolina High School Athletic Association, αυτή τη σεζόν είχε 54 νίκες και 4 ήττες. Η ίδια αποτελεί πρότυπο για άλλες νεαρές γυναίκες που θέλουν να ασχοληθούν με την πάλη. Σύμφωνα με τον διευθυντή της NCHSAA, Κε Τάκερ, υπάρχουν περίπου 300 γυναίκες που ασχολούνται επίσημα με το άθλημα και ο αριθμός αυτός αυξάνεται.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.