Header Ads

Κοζάνη: Παρουσίαση CD «Μουσικές της Πίνδου»

Κοζάνη: Παρουσίαση CD «Μουσικές της Πίνδου»

Την παρουσίαση του ψηφιακού δίσκου (CD) «Μουσικές της Πίνδου» διοργανώνουν στην Κοζάνη, οι Σύλλογοι Βοϊωτών και Σαμαριναίων Κοζάνης, συνεργαζόμενοι στο πλαίσιο της ανάδειξης του πολιτισμού και της παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής. Η παρουσίαση θα γίνει σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:30, στο Κοβεντάρειο. Στο CD «Μουσικές της Πίνδου», της ετικέτας «Elato Records», πρωταγωνιστούν οι ήχοι της παραδοσιακής κομπανίας του Φώτη Καραβιώτη και Γιάννη Λίτσιου και περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια από το Πωγώνι, τα Γρεβενά και την Κόνιτσα.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, η  Βάσω Νικοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης, και ο Ευάγγελος Παπαγιώτας, πρόεδρος του Σύλλογου Βοϊωτών Κοζάνης.

Για το CD και την μουσική του θα μιλήσουν, ο εκπαιδευτικός Χρήστος Σιωζόπουλος,  οι μουσικοί Φώτης Καραβιώτης & Γιάννης Λίτσιος και ο παραγωγός του CD  Κώστας Τρικαλιώτης.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Απόστολος Αποστολόπουλος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παίξει η κομπανία των Φώτη Καραβιώτη & Γιάννη Λίτσιου.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.