Header Ads

Κοζάνη: Θεατρικές παραστάσεις

Κοζάνη: Θεατρικές παραστάσεις

Κοζάνη: Γκουρμέ ή Κιφτέδες;

Θεατρική αποκριάτικη παράσταση με τίτλο «Γκουρμέ ή Κιφτέδες;» θα παρουσιάζουν οι « ΚΑΣΜΙΡΤΖΗΔΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου η παράσταση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα. Η παράσταση θα δίνεται στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης.

 

Κοζάνη: Η Αδερφή μ΄ απ΄ του HOLLYWOOD

Το Πολιτιστικό σωματείο « ΚΑΝΑΚΑΙΡΙΣΟΙ» θα παρουσιάζει έργο του Μανώλη Μαρκόπουλου «Η Αδερφή μ΄ απ΄ του HOLLYWOOD», από αύριο Τρίτη 25 μέχρι και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Οι παραστάσεις θα δίνονται στο κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Κοζάνη στις 9 το βράδυ μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα δοθεί στις 7 το απόγευμα. Η τιμή εισιτηρίου θα είναι τα 8 ευρώ.

 

Κοζάνη: ΤΑ ΣΤΧΕΙΑ

Θεατρική παράσταση ΤΑ ΣΤΧΕΙΑ της Ματίνας Τσικριτζή- Μόμτσιου σε σκηνοθεσία Νικόλαου Κέφαλου ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης σε συνεργασία με τη θεατρική σκηνή Κοζάνης. Παραστάσεις θα δοθούν μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην Κοζάνη. Τιμή εισιτηρίου είναι στα 10 ευρώ και το εκπτωτικό 6 ευρώ.

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.