Header Ads

ΗΠΑ: Αυτός ο άνδρας προσφέρει 25.000 δολάρια σε όποιον του βρει το «άλλο του μισό»

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ώρες μακριά και οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν δώρα της τελευταίας στιγμής για τον αγαπημένο τους. Αυτός ο άντρας από το Κάνσας, όμως, ψάχνει κάτι περισσότερο: Μια κοπέλα. Και προσφέρει 25.000 δολάρια σε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει να βρει μία. 

Όχι, δεν είναι αστείο, καλά διαβάσετε. Ο Τζεφ Γκέμπαρτ είναι εργένης και, όπως δήλωσε στο CBS, βαρέθηκε τους παραδοσιακούς τρόπους γνωριμίας και ειδικά τα διαδικτυακά ραντεβού. Έτσι σκέφτηκε κάτι εναλλακτικό. 

Ο Γκέμπαρτ έχει ξοδέψει 6 μήνες στην πραγματοποίηση του σχεδίου του και την Κυριακή, λάνσαρε την νέα του ιστοσελίδα που θα τον βοηθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. 

Η ιστοσελίδα έχει όλες τις πληροφορίες για τον ίδιο και οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρει μια πιθανή κοπέλα. Μάλιστα, έχει και ένα λεπτομερές βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, όπου ο Γκέμπαρτ εξηγεί αναλυτικά τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα για εκείνον.  

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, δεν έχει αρραβωνιαστεί ή παντρευτεί ποτέ, αλλά έχει κάνει αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν έχει παιδιά, μόνο ένα σκύλο, τον Γκάνερ. 

Μην βιάζεστε, όμως, γιατί η προσφορά του έχει και πολλές παγίδες. Ποιος θα έδινε έτσι απλόχερα 25.000 δολάρια; 

Το πιθανό ταίρι πρέπει να βγαίνει με τον Γκέμπαρτ για ένα ολόκληρο χρόνο και ο προξενητής δεν πρόκειται να πάρει λεφτά αν το ζευγάρι δεν κλείσει ένα χρόνο σχέσης. Επιπλέον, ο εργένης μας, θα πληρώσει τα 25.000 σε 5 δόσεις, σε περίοδο 5 ετών. Αν το ζευγάρι χωρίσει σε αυτό το διάστημα, ο προξενητής δεν θα πάρει περισσότερα χρήματα από αυτά που έχει ήδη κερδίσει. 

Οι γυναίκες που θα βγαίνουν μαζί του ή υποψήφιες δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα.  

Και οι απαιτήσεις του δεν τελειώνουν εκεί. Όλες οι υποψήφιες πρέπει να απαντήσουν σε διαδικτυακό ερωτηματολόγιο το οποίο θα «κρίνει» αν είναι κατάλληλες για τον Γκέμπαρτ. Το ερωτηματολόγιο, όπως γράφει στην ιστοσελίδα, είναι βασισμένο στην «επιστήμη» και δημιουργήθηκε από έναν κλινικό ψυχίατρο. 

Αν και δεν είναι ένας συνηθισμένος τρόπος να βρεις το άλλο σου μισό, ο Γκέμπαρτ πιστεύει ότι θα καταφέρει να βρει την αγαπημένη του.  

Εσείς, ενδιαφέρεστε; 

Πηγή: cbsnews 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.