Header Ads

Συνδυασμός Ζαμανίδη: Μήνυμα Νίκης

Μήνυμα νίκης έστειλαν στον υποψήφιο δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄ Εορδαία – Δήμος Πολιτών΄΄ οι δημότες στις τοπικές κοινότητες Πτολεμαίδας, ( Κάτω πόλη) Ερμακιάς, Αγίου Χριστοφόρου, στις οποίες πραγματοποίησε προεκλογικές ομιλίες, πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Στην τοπική κοινότητα Πτολεμαίδας ( Κάτω πόλη) και μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο ο Σάββας Ζαμανίδης μίλησε για την εγκατάλειψη στην οποία έχει περιέλθει η περιοχή τα τρεισήμισι τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός ότι διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για πολύπλευρη ανάπτυξη. Αναφέρθηκε στην Αυτοδιοίκηση και στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην αναβάθμιση και στην εξέλιξη ενός Δήμου, της κάθε μικρής και μεγάλης κοινότητας. Τόνισε ακόμη ο Σάββας Ζαμανίδης ότι οι σύγχρονες συνθήκες επιβάλλουν την αλλαγή των δομών στους δήμους, και επέμενε στην οργάνωση τους, ενώ, επεσήμανε ότι ο πρωτογενής τομέας μπορεί να δώσει νέες προοπτικές στον τόπο.
Στην ομιλία του προς τους δημότες της τοπικής κοινότητας Ερμακιάς, έναν τόπο που ο Σάββας Ζαμανίδης σαν δήμαρχος του πρώην δήμου Αγίας Παρασκευής υπηρέτησε με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, αναφέρθηκε στο σημαντικό πρόβλημα της αποχέτευσης. Υπενθύμισε, ότι στην θητεία του στον πρώην Δήμο Αγίας Παρασκευής συντάχθηκε μελέτη για την οριστική επίλυση του προβλήματος, ώστε να ‘’ ανασάνει’’ ο οικισμός, αλλά η δημοτική αρχή δεν την αξιοποίησε και ξεχάστηκε στα συρτάρια της, όπως και τόσες άλλες μελέτες. Έκανε λόγο ακόμη για την κατάσταση της καθημερινότητας, σε έναν τομέα όπου οι ελλείψεις των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι πλημμελείς όπως στην καθαριότητα, στον φωτισμό, και στην τακτική αποκομιδή των απορριμμάτων.
Δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, έγινε ο Σάββας Ζαμανίδης από τους δημότες της τοπικής κοινότητας Αγίου Χριστοφόρου, οι οποίοι δήλωσαν την απόλυτη στήριξη τους στον αγώνα του για την κατάκτηση του δημαρχιακού αξιώματος του Δήμου Εορδαίας, γιατί γνωρίζουν τον Σάββα Ζαμανίδη και τις ικανότητες του. Στην ομιλία του, πρόταξε το θέμα σχετικά με την κατάσταση του κεντρικού δρόμου, που επί τρεισήμισι έτη εκκρεμεί η ολοκλήρωση των εργασιών και η αποκατάσταση του. Η σημερινή του εικόνα παραπέμπει σε βομβαρδισμένο τοπίο, με τα σκαψίματα και τις λακκούβες να χάσκουν επικίνδυνα, ενώ ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος. Τα έργα στα πάρκα αλλά και στο γήπεδο του Αγίου Χριστοφόρου παραμένουν ημιτελή. Δεν παρέλειψε ο κ. Ζαμανίδης να αναφερθεί στο κτίριο όπου λειτουργούσε το Γυμνάσιο, και έκλεισε, χωρίς να αξιοποιηθεί. Ένα σχολείο – πρότυπο, εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες και άλλα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, ΄΄θυσιάστηκε΄΄ στην αδιαφορία και στην ανικανότητα της δημοτικής αρχής.

Συνδυασμός ΄΄ Εορδαία- Δήμος πολιτών΄΄ με υποψήφιο δήμαρχο τον Σάββα Ζαμανίδη.
Από το Blogger.