Header Ads

Ραχήλ Μακρή: «Αναλγησία χωρίς όρια από την παρούσα δημοτική αρχή Εορδαίας»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ραχήλ Μακρή
Πολίτης του Δήμου Εορδαίας με τετραπληγία και ποσοστό αναπηρίας 100% έχει αιτηθεί από το 2009 να λάβει άδεια περιπτέρου για να διαβιώσει με αξιοπρέπεια.
Σε απάντηση έχει εισπράξει εμπαιγμό, αναλγησία και κοροϊδία από την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία θα όφειλε να βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα των δημοτών της.

Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού ενεπλάκει το Υπουργείο Εσωτερικών παρότι, όπως ο ίδιος ο πολίτης καταγγέλλει, τον Αύγουστο του 2013 σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Δημάρχου κας Βρυζίδου, έλαβε διαβεβαιώσεις ότι μέχρι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο το θέμα θα έχει λυθεί.
Για να σταματήσει η ανεύθυνη μετατροπή του δημότη σε μπαλάκι μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και Υπουργείου και για να αποδοθούν ευθύνες εκεί που ανήκουν η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κατέθεσε την με αριθμ. πρωτ. 3108/18-03-2014 Αναφορά
Σε απάντηση αυτής το Υπουργείο Εσωτερικών αποδίδει την ευθύνη για την αδειοδότηση στον Δήμο επικαλούμενο τις σχετικές διατάξεις.
Είναι καιρός οι τοπικές αρχές να σταματήσουν να αντιγράφουν την αναλγησία και την σκληρότητα της παρούσας διακυβέρνησης της κεντρικής εξουσίας. Είναι καιρός να απαλλαγούμε από τους υπηρέτες κομμάτων, που εξυπηρετούν νούμερα και αδιαφορούν για τους πολίτες. Είναι καιρός για την απαλλαγή του τόπου από αυτούς που υπηρέτησαν τα κόμματα της καταστροφής, διαπλοκής και εθνικής μειοδοσίας.
Οι Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αγωνιζόμαστε με κάθε μέσο για ένα Κοινοβούλιο που θα λαμβάνει αποφάσεις για τους πολλούς και θα εξυπηρετεί τους αδυνάτους. Ήρθε η ώρα οι πολίτες να κάνουν το χρέος τους στις κάλπες.
Από το Blogger.