Header Ads

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή ο κος. Νομικός Κωνσταντίνος από τη Φλώρινα

 Δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής
Μετά τον Στρατηγό ε.α. κο. Συναδινό Ελευθέριο, ένας ακόμη διακεκριμένος Δυτικομακεδόνας κοσμεί το Ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ο κος. Νομικός Κωνσταντίνος, ο οποίος κατάγεται και ζει στην Φλώρινα, αποδέχτηκε την πρόσκληση του κινήματος μας και θέτει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές.



Το Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής όπου μετέχουν κορυφαίοι επιστήμονες, γιατροί, αξιωματικοί του Ε.Σ., νομικοί και επιχειρηματίες, υποδείγματα ήθους, εντιμότητας και ανθρωπιάς, είναι η απάντηση μας στους αισχρούς προπαγανδιστές, στους αργυρώνητους δημοσιογράφους που παρουσιάζουν το κίνημα μας ως "εγκληματική οργάνωση" και τα στελέχη μας ως ανθρώπους του υποκόσμου μήπως και παραπλανήσουν τον Ελληνικό λαό. Όταν τα αποκόμματα του δήθεν "συνταγματικού τόξου" επιστρατεύουν τηλεπερσόνες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και πρώην αθλητές για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια τους, ο Λαϊκός Σύνδεσμος βάζει στην πρώτη γραμμή του αγώνα τους ικανότερους Έλληνες για να μας αντιπροσωπεύσουν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το βιογραφικό του κου. Νομικού:
Γεννήθηκε το 1949 στη Φλώρινα με καταγωγή εκ πατρός από τη Χώρα Αμοργού Κυκλάδων.
Αποφοίτησε από το 7ετές Γυμνάσιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία διδάκτρων στις Η.Π.Α., όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες στο Texas Tech University (B.S.E.E. 1972, M.S.E.E. 1974).

Με το πέρας της στρατιωτικής του θητείας, επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα, αναπτύσσοντας παράλληλα έντονη εθνικιστική δράση στα πλαίσια της Ελληνικής Κοινότητος.Στην Ελλάδα δίδαξε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΚΑΤΕΕ Θεσσαλονίκης, νυν ΑΤΕΙ-Θ) και στη Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως της ΔΕΗ.

Συνέχισε επί τρεις δεκαετίες την εργασία του σε καθαρά τεχνικά αντικείμενα στη ΔΕΗ, εκπροσωπώντας την Επιχείρηση και στο εξωτερικό όποτε του ζητήθηκε. Στη γενέτειρά του ανέπτυξε κοινωνική δράση με αντικείμενο κυρίως σε θέματα οικολογίας.
Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική γλώσσα, επικοινωνώντας επαρκώς και στη Βουλγαρική και Γαλλική.
Από το Blogger.