Header Ads

Επίσκεψη υποψηφίου Ευρωβουλευτή στο «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας»

Μϊα ευχάριστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Παρασκευής 9-5-14, τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη και τους υποψηφίους συμβούλους της Δημοτικής Κίνησης “ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ” που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο προεκλογικό κέντρο της κίνησης.



Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος, καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στην περιοχή μας, συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το προεκλογικό κέντρο και συζήτησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο, τα προβλήματα της Εορδαίας.

Έδειξε μάλιστα έντονο ενδιαφέρον για τα ζητήματα των αποκαταστάσεων και των μετεγκαταστάσεων των οικισμών της Εορδαίας και ζήτησε να συνοδεύσει το κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης που εκείνη την ώρα με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη ξεκινούσε για περιοδεία στην κοινότητα της Μαυροπηγής.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής άκουσε με προσοχή τα προβλήματα της περιοχής μας και δήλωσε πως πρέπει να δοθεί άμεση προτεραιότητα στην αποκατάσταση και αξιοποίηση των εδαφών, που είναι ένα αίτημα δεκαετιών της τοπικής κοινωνίας
Από το Blogger.