Header Ads

Δήλωση υπ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Γιάννη Θεοφύλακτου

Με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε Εποχή»,Με υπ. Περιφερειάρχη τον Θέμη Μουμουλίδη

Συμπαραστεκόμαστε στην αυθόρμητη αντίδραση δεκάδων καταστηματαρχών της Κοζάνης να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους, αύριο, Κυριακή 4 Μαΐου. Πρόκειται για αυτονόητη ενέργεια που προστατεύει τις επιχειρήσεις, αλλά και την προσωπική και οικογενειακή ζωή των
καταστηματαρχών και των υπαλλήλων τους, χωρίς να βλάπτονται σε τίποτε οι καταναλωτές.
Η λογική της κυβέρνησης και των τοπικών της εκπροσώπων είναι σαφής: όταν δεν μπορούν να περάσουν ένα μέτρο από την αρχή, επιλέγουν την τακτική του να το περάσουν «σε δόσεις».
Έτσι και τώρα: οι 4 Κυριακές που αρχικά συμφωνήθηκε από τους καταστηματάρχες της πόλης μας, γίνανε 5 την Κυριακή των Βαΐων και τώρα έγινε προσπάθεια να γίνουν 6. Ποιος μικρομεσαίος επιχειρηματίας θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τις μεγάλες αλυσίδες στο μέλλον;
Η Περιφερειακή Αρχή του κ. Δακή ‘ποιεί την νήσσαν’ προκειμένου να περάσουν όλα τα κυβερνητικά μέτρα. Στα λόγια εμφανίζεται διπρόσωπη (δήθεν με τους καταστηματάρχες, δήθεν με τους ανθρώπους των λαϊκών, δήθεν κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ), στην πράξη όμως είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις επιλογές και τις πολιτικές της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά.
Ως συνδυασμός που διεκδικούμε την Περιφερειακή Αρχή στις εκλογές της 18 και 25 Μαΐου, δηλώνουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στην αυθόρμητη αντίδραση των καταστηματαρχών της Κοζάνης.
Από το Blogger.