Header Ads

Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: Αυτές οι εκλογές είναι μάχη για την ίδια σου τη ζωή

Λαέ της Εορδαίας.
Στις 18 και 25 Μάη, με την ψήφο σου θα δώσεις ένα ηχηρό μήνυμα στις δυνάμεις του χθες, που βύθισαν την χώρα μας στο σκοτάδι των μνημονίων.
Η ψήφος σου είναι ένα όπλο στα χέρια σου για την μεγάλη πολιτική ανατροπή.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στις 4-5-14, στην μεγαλύτερη συγκέντρωση της αριστεράς που έγινε ποτέ στην Κοζάνη, έδωσε το σύνθημα της ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη, επισημαίνοντας την κρισιμότητα αυτών των εκλογών, που θα γίνουν η αρχή για την σωτηρία της χώρας μας και της απαλλαγής της από τον κοινωνικό και πολιτικό μεσαίωνα.




Μαζί με την μάχη των ευρωεκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τις κορυφαίες πολιτικές μάχες στην περιφέρεια και στον Δήμο Εορδαίας.
Η Δυτική Μακεδονία «ΑλλάΖει Εποχή», με τον νικηφόρο περιφερειακό συνδυασμό και τον αυριανό περιφερειάρχη Θέμη Μουμουλίδη, που από την επόμενη κιόλας μέρα θα ξεκινήσουν το έργο για την μετατροπή της σε σύγ-χρονη ευρωπαϊκή περιφέρεια. Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για την Δυτική Μακε-δονία ανοίγει τον δρόμο για την κοινωνική και παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας με τον άνθρωπο στο επίκεντρο κάθε συζήτησης.
Παράλληλα δίνεται η μάχη από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες κοινωνικές δυνάμεις, στον Δήμο Εορδαίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει την Δημοτική Κίνηση «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζα-ραφίδη.
Η ψήφος σου στην αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, θα δώσει ένα τέλος στο έκτρωμα του Καλλικράτη και θα ανοίξει τον δρόμο για ένα άλλο μο-ντέλο διοίκησης, που θα βάλει τα θεμέλια για μία πραγματική αυτοδιοίκηση με γνώμονα την δημοκρατία, την κοινωνική και παραγωγική ανασυγκρότηση
Με τον νου στραμμένο στην επόμενη μέρα, όπου οι δυνάμεις τις ελληνικής κοι-νωνίας μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσουν την μεγάλη πολιτική ανα-τροπή, ξεκινάμε έναν ελπιδοφόρο αγώνα για το μέλλον αυτού του τόπου!
Από το Blogger.