Header Ads

Συνδυασμός Κ. Θεοδωρίδη: Η νικηφόρα πορεία στις Τοπικές Κοινότητες Σκλήθρου και Αγραπιδεών

Τις Τοπικές Κοινότητες Σκλήθρου και Αγραπιδεών επισκέφτηκε το Σάββατο 10 Μαΐου ο συνδυασμός του Κώστα Θεοδωρίδη «Με συνέπεια και στο αύριο», στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις προγραμματικές
θέσεις της παράταξης.Με αφορμή την ανυπαρξία των έργων στη περιοχή και ειδικά στους παραπάνω οικισμούς κατά την θητεία του κ. Ιωσηφίδη, ο Κ. Θεοδωρίδης χαρακτηριστικά δήλωσε: «Για τις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από νέους, με νέες ιδέες υποψηφίους, αλλά και από παλιά – έμπειρα στελέχη και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε να επαναφέρουμε την ανάπτυξη στο Δήμο Αμυνταίου, που δυστυχώς έχει μείνει στα επίπεδα του 2010».
Στις ομιλίες του, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη που ήταν μαζί του στις προηγούμενες εκλογές, παρουσίασε τους νέους υποψηφίους που θα εκπροσωπήσουν τις Τ.Κ. Σκλήθρου και Αγραπιδιών, ζήτησε από τους δημότες να κλείσουν τα μάτια στις σειρήνες των πολύχρωμων πανάκριβων φυλλαδίων και τα αυτιά τους στις φανταστικές υποσχέσεις για προσλήψεις στις αρχαιολογικές ανασκαφές, τακτικές που εφαρμόζει ο κ. Ιωσηφίδης με σκοπό την επανεκλογή του ώστε να εκπληρώσει το μόνο του μέλημα, τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη περιοχή.
Με σύνθημα του τον τίτλο του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο», παρότρυνε τους δημότες του Σκλήθρου, των Αγραπιδεών αλλά και όλου του Δήμου, στις 18 Μαΐου να τοποθετήσουν τον συνδυασμό που κατάντησε έτσι την περιοχή, στην θέση που του αξίζει.
Το πρόγραμμα των σημερινών επισκέψεων (11/5/2014) του επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», Κώστα Θεοδωρίδη και των συνεργατών του είναι στις 11:30 στο Λέχοβο, 1:30 στα Ασπρόγεια, 7:00 στη Λεβαία και 9:00 στο Βαρικό.




Από το Blogger.