Header Ads

Ο Μουμουλίδης «σκηνοθετεί» την ανατροπή στην περιοχή

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην οδό ονείρων με τη ομιλία του Γ.Μηλιού στις 3/5/2014 και την εξαιρετική συγκέντρωση στην ομιλία του Τσίπρα (4/5 Κοζάνη), συνεχίζουμε με δυναμικές περιοδείες, από άκρη σε άκρη σε όλη την Π.Ε Φλώρινας.


Τα μηνύματα της βάσης και του λαού είναι ενθαρρυντικά, διαπιστώνοντας ότι ο συνδυασμός μας κερδίζει συνεχώς ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ένα μέρος των επισκέψεων μας που είχε ως εξής:

· 5 Μαΐου 2014 πρωί στο Αμύνταιο και απόγευμα στα χωριά Παπαγιάννη, Μαρίνα, Μεσοχώρι, Μεσόκαμπο.

· 7 Μαΐου 2014 απόγευμα στα χωριά του πρώην δήμου περάσματος.

· 8 Μαΐου 2014 απόγευμα περιοδεία με επισκέψεις στα χωριά Λόφοι, Κέλλη, Βέυη.

· Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 κεντρική ομιλία στο Αμύνταιο.

· Σάββατο πρωί 10 Μαΐου επίσκεψη του Θέμη Μουμουλίδη με υπ. συμβούλους στο Βαρικό και το απόγευμα επισκέψεις σε χωριά του πρώην Δήμου Περάσματος.

· Την ίδια μέρα ο υπ. Αντιπ/χης Σάββας Σαπαλίδης συνοδευόμενος από υπ. Περιφερειακούς συμβούλους περιόδευσε στη πόλη της Φλώρινας.

· Κυριακή 11 Μαΐου το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Φιλώτα Φλώρινας, ενώ το απόγευμα περιοδεία σε χωριά του Δήμου Πρεσπών.

Το ίδιο διάστημα υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από τη περιοχή Αμυνταίου επισκέφθηκαν διάφορα χωριά των πρώην Δήμων Αετού και Φιλώτα.

Στόχος μας η μεγάλη αλλαγή σελίδας στη Δυτ. Μακεδονία, η οποία θα έρθει πρώτα από τη Φλώρινα.

Στην ερχόμενη εβδομάδα τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι θα συνεχίζουν την περιοδεία τους σε όλη τη Δυτ.Μακεδονία, με σκοπό να γνωρίσουν οι πάντες τον συνδυασμό μας και τον Θέμη Μουμουλίδη, όπου με πράξη και όραμα «σκηνοθετεί» την ανατροπή στην περιοχή.

Όλοι στο μεγάλο ξεκίνημα για αλλαγή σελίδας στη Δυτική Μακεδονία.


Από το Blogger.