Header Ads

Τι στηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας

Η ΚΟ Εορδαίας του ΚΚΕ χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους και τους ψηφοφόρους που έδωσαν την μάχη στις τοπικές εκλογές με το κεφάλι ψηλά κόντρα στους εκβιασμούς και τα ψεύτικα διλήμματα με μόνο γνώμονα τα λαϊκά προβλήματα. Η αύξηση σε ψήφους και ποσοστά σε σχέση με τις εκλογές του Ιούνη του 2012 δικαιώνει τη στάση μας απέναντι στα λαϊκά προβλήματα αλλά και την αγωνιστικότητα που δείξαμε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο το προηγούμενο διάστημα.



Το ΚΚΕ έχει έγκαιρα ξεκαθαρίσει τη θέση του για το λεγόμενο «δεύτερο γύρο» των τοπικών εκλογών πριν τις πρώτες εκλογές.
Δεν στηρίζει κανέναν από τους δύο αντιλαϊκούς συνδυασμούς, τόσο στο δήμο όσο και στη περιφέρεια. Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους συνδυασμούς των κομμάτων που ρημάζουν τη ζωή μας είτε παρουσιάζονται με χρίσμα είτε ως δήθεν ανεξάρτητοι. Ούτε σε δήθεν αντιμνημονιακούς που σαν λάβαρο έχουν την ανταγωνιστικότητα, την επιχειρηματικότητα και πίνουν νερό στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ και στις 3 κάλπες.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ αλλά και όλους όσους βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες ενάντια στα προβλήματα που βιώνουμε από την βάρβαρη πολιτική της ΕΕ σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Να δώσουμε τη μάχη για τις ευρωεκλογές. Να πάμε παντού το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Καλούμε τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις τοπικές εκλογές να καταδικάσουν τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, που κυριολεκτικά είναι χτισμένη πάνω στο αίμα των λαών της Ευρώπης και να στείλουν μήνυμα αντίστασης και ελπίδας, ψηφίζοντας ΚΚΕ. Το μόνο κόμμα, που αποκάλυψε τον αντιλαϊκό – αντιδραστικό χαρακτήρα της ΕΕ και παλεύει με συνέπεια ενάντια στις συνέπειες, με στόχο την αποδέσμευση και θα σταθεί δίπλα τους μέσα και έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, υπερασπίζοντας με συνέπεια τα συμφέροντά τους.

Την Κυριακή 25 Μάη ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές παντού.
Σπάμε τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλίων.
Χτίζουμε τη δική μας λαϊκή συμμαχία, δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας.


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Από το Blogger.