Header Ads

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης στην Σιάτιστα

Στη Σιάτιστα βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Πλακεντά Παναγιώτη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, όπου παρακολούθησαν εκδήλωση με θέμα «Το φαινόμενο του Ναζισμού στη χώρα μας – Η απάντηση της εκκλησίας – Ο ρόλος του σχολείου»



Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την ΕΛΜΕ Κοζάνης και τους Συλλόγους διδασκόντων των σχολείων της Σιάτιστας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, στην αίθουσα του «Κουκουλίδειου» Πνευματικού Κέντρου Σιάτιστας. Εισηγητές ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλοςκαι ο Αργυρόπουλος Ανδρέας Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων.

Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία του Θεόδωρου Καρυπίδη στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό», με θέμα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και τις αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης απάντησε και σε μια σειρά ερωτημάτων που του έθεσαν οι πολίτες, σχετικά με τα προβλήματα στον κλάδο της γουνοποιίας και της κτηνοτροφίας, στις ελλείψεις υποδομών υγείας και μεταφορών αλλά και στην υπολειτουργία του τελωνείου.


Γραφείο Τύπου
Από το Blogger.