Header Ads

Την Κυριακή τους Ανατρέπουμε !

Την Κυριακή ψηφίζουμε για Εμάς, όχι για αυτούς!

Αν δεν τους Ανατρέψουμε είναι σαν να λέμε στην Συγκυβέρνηση της Τρόικας (Σαμαράς – Βενιζέλος & Σία) ότι μπορούν να συνεχίσουν να μας ξεπουλάνε και να μας εξαθλιώνουν !!!



Την Κυριακή Ανατρέπουμε και διώχνουμε αυτούς που ευθύνονται για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, των Ορυχείων και της Ενέργειας, των Υδάτινων Πόρων και του Ορυκτού Πλούτου !

Την Κυριακή Ανατρέπουμε και διώχνουμε αυτούς που ευθύνονται για την τεράστια Ανεργία στη Δυτική Μακεδονία και τα λουκέτα στα μαγαζιά και τις Επιχειρήσεις.

Την Κυριακή Ανατρέπουμε και διώχνουμε αυτούς που παίρνουν εντολές από την Συγκυβέρνηση της Υποκρισίας και της Κοροϊδίας με αποτέλεσμα τις 5000 αυτοκτονίες σε όλη την Ελλάδα και που ευθύνονται για την διάλυση της Υγείας , της Παιδείας, τα χαράτσια, τους φόρους, τα μέτρα και της απολύσεις !!!!

Την Κυριακή Ανατρέπουμε και διώχνουμε αυτούς που η Τρόικα θέλει στην Περιφέρεια για να εκπληρώσει τα σχέδια της και που διώχνει τους Νέους στο εξωτερικό !!!

Αν δεν τους Ανατρέψουμε εμείς ποιος περιμένετε να το κάνει ο ............ (βάλτε το επίθετο εσείς κάνει και ομοιοκαταληξία) !!!

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει όσο ψηφίζουμε όσους στηρίζουν και στηρίζονται από αυτούς που μας έφτασαν εδώ !!!
Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει όσο ψηφίζουμε τους ίδιους που διοικούν χρόνια τώρα !!!
Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει όσο ψηφίζουμε αυτούς που μας έφτασαν εδώ !!!

Την Κυριακή Ανατρέπουμε και διώχνουμε αυτούς που εκτελούν εντολές και ασκούν πολιτικές εξαθλιώνοντάς μας και ξεπουλώντας μας !

Την Κυριακή στέλνουμε μήνυμα Ανατροπής στην Συγκυβέρνηση του Ξεπουλήματος και της Εξαθλίωσης.

Την Κυριακή Ανατρέπουμε και διώχνουμε αυτούς που εκτελούν εντολές και ασκούν πολιτικές εξαθλιώνοντας μας και ξεπουλώντας μας !

Καιρός να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του που είναι εδώ η Περιφέρεια, έτσι ώστε να πέσει η σάπια συγκυβέρνηση που είναι και το κεφάλι και έχει αρχίσει να βρωμάει προ πολλού !!!

Την Κυριακή τους Ανατρέπουμε, την Κυριακή τους διώχνουμε, Φτάνει πια με αυτούς, Τέλος !!!

Έτσι μας θέλουν, να τρωγόμαστε αναμεταξύ μας, να μας διαιρούν και αυτοί να βασιλεύουν.
Αυτοί κάνουν συγκυβερνήσεις, τα μοιράζουν και τα βρίσκουν αναμεταξύ τους και εμάς μας διχάζουν σε δεξιούς και αριστερούς, σε κόμματα και αποκόμματα !

Την Κυριακή τους Ανατρέπουμε, την Κυριακή τους Αλλάζουμε,
την Κυριακή Δημιουργούμε το αύριο για εμάς και τα παιδιά μας !!!

Κοκκινίδης Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοζάνης με τον Συνδυασμό ‘ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία’ του Θεόδωρου Καρυπίδη
22 – 05 – 2014
Από το Blogger.