Header Ads

Συνάντηση παλαιών συμμαθητών του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Φίλε χρήστη , με όλο το θάρρος και την αγάπη μου , παρακαλώ για την αναδημοσίευση μέσα από την σελίδα σας για την Πτολεμαΐδα μας !!!!

Ήταν Μάης του 1964 !!! Στον αυλόγυρο του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας , μια ομάδα μαθητών γιορτάζει την αποφοίτηση του από το οκτατάξιο τότε Γυμνάσιο, τραγουδώντας , πετώντας τις σάκες του, τα βιβλία του , βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες στα σκαλοπάτια του σχολείου , με τους καθηγητές του ! Όλοι είναι χαρούμενοι , ευτυχισμένοι γιατί πιστεύουν , ότι έχει τελειώσει για αυτούς μία φάση της ζωής τους και μία άλλη αρχίζει , γεμάτη με όνειρα και προσδοκίες !!! Ο καθένας θα έπαιρνε τον δρόμο του , που μόνος του χάραξε !!!
Έχουν περάσει από τότε 50 ολόκληρα χρόνια !!! Μερικοί από εκείνους της τάξης του 1964 , δεν υπάρχουν πια μαζί μας!!! Ακολουθώντας την μάταιη μοίρα του ανθρώπου , μετακόμισαν στην γειτονιά των Αγγέλων !!!
Όσοι απομείναμε από εκείνη την όμορφη παρέα ... αποφασίσαμε να συναντηθούμε αυτόν τον Μάη ,( 10 και 11), στην Πτολεμαΐδα , από εκεί που ξεκινήσαμε ...! Έχουμε πάρα πολλά να θυμηθούμε , για τα παλιά και να συζητήσουμε για τα καινούργια !!!

John Mariorakis
Από το Blogger.