Header Ads

Επισκέψεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού ΑλλάΖουμε Εποχή

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-5-2014

Το πρωί κλιμάκιο υποψηφίων συνοδεία του Υπ. Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κοζάνης Ιωάννη Θεοφύλακτο θα μεταβούν στη Λαϊκή Αγορά Κοζάνης και στην συνέχεια θα επισκεφθούν την αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας.


Επίσης το πρωί κλιμάκιο υποψηφίων της Π.Ε Κοζάνης θα μεταβούν στη Νεάπολη και στην λαϊκή αγορά Τσοτυλίου.

Το απόγευμα, συνοδεία υποψηφίων περ. συμβ. της Π.Ε Κοζάνης και του Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Θεοφύλακτου θα λάβει χώρα ομιλία του Υπ. Περιφερειάρχη Δ.Μ Θέμη Μουμουλίδη στις 18:00 στην Χαραυγή. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Δρέπανο και στον Άγιο Δημήτριο και στις 20:30 ο Υπ. Περιφερειάρχης Δ.Μ Θέμης Μουμουλίδης θα μιλήσει στην Ακρινή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-5-2014

Την Κυριακή συνοδεία υποψηφίων της Π.Ε Κοζάνης και του Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Θεοφύλακτου θα λάβει χώρα ομιλία του Υπ. Περιφερειάρχη Δ.Μ Θέμη Μουμουλίδη στις 12:30 στην Σιάτιστα (στο Δημαρχείο) αφού προηγηθεί επίσκεψη στην Γαλατινή και την Εράτυρα.

Το μεσημέρι κλιμάκιο των υποψηφίων περ. συμβ. της Π.Ε Κοζάνης και του Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Θεοφύλακτου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Νεράιδα και στην συνέχεια θα επισκεφθούν την Λάβα και την Καστανιά.

Τέλος το απόγευμα συνοδεία των υποψηφίων περ. συμβ. της Π.Ε Κοζάνης και του Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Θεοφύλακτου θα λάβει χώρα ομιλία του Υπ. Περιφερειάρχη Δ.Μ Θέμη Μουμουλίδη στα Σέρβια στις 19:00, και στην Ποντοκώμη στις 20.30 μ.μ.
Από το Blogger.