Ολοκληρώνεται στελέχωση της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης
«Η στελέχωση της Καρδιολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης ολοκληρώνεται δυναμικά, καθώς έχουν καλυφθεί και οι πέντε οργανικές θέσεις ειδικών ιατρών, ενισχύοντας έναν από τους βασικούς κορμούς του Νοσοκομείου και εξασφαλίζοντας καλύτερες παροχές υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της περιοχής».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου, με αφορμή τον διορισμό και την ορκωμοσία του νέου μόνιμου ιατρού, Γώγου Χρήστου, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της καρδιολογικής κλινικής ως Επιμελητής Β΄ Καρδιολογίας.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου δηλώνει πως «παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση των υποδομών και τη στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό. Πάντα σε συνεργασία και με τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που διασφαλίζουν την αναβάθμιση της φροντίδας υγείας στους ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα.
www.ertnews.gr
Η συνέχεια εδώ






