Header Ads

Kοζάνη: Οι τηλεθέρμανσεις στην ΠΕ Κοζάνης θα λειτουργούν αδιάλειπτα διαβεβαίωσε η Υφυπουργός Περιβάλλοντος Αλεξάνδρα Σδούκου

τηλεθερμανση

Τη διαβεβαίωση, για μια ακόμα φορά, ότι οι τηλεθέρμανσεις στην ΠΕ Κοζάνης, θα λειτουργούν αδιάλειπτα,  έδωσε η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Αλεξάνδρα Σδούκου απαντώντας στη Βουλή, σε ερώτηση της βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπης Βέττα, με θέμα «Αναπάντητα ερωτήματα για το μέλλον, την βιωσιμότητα και το κόστος της τηλεθέρμανσης στην Π.Ε Κοζάνης».

Η κα Σδούκου ανέφερε  ότι η κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση βασίζεται σε εικονική πραγματικότητα καθώς υπάρχει σχεδιασμός που υλοποιείται σταθερά, ενώ υποστήριξε ότι δεν υφίσταται βίαιη και πρόχειρη απολιγνιτοποίηση. Όσον αφορά στην τιμή της τηλεθέρμανσης, η υφυπουργός σημείωσε ότι οι καταναλωτές της, στη Δυτική Μακεδονία, εξακολουθούν να πληρώνουν λιγότερα χρήματα για τη θέρμανση, σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες. Από την πλευρά της η βουλευτής Κοζάνης, τόνισε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά, έχουν προκύψει μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία, το κόστος, τον σχεδιασμό και την χρηματοδότηση.

 Επεσήμανε ότι το διάδοχο σχήμα, οι διαγωνισμοί, οι συνδέσεις και οι υποδομές είναι στον αέρα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις μεγάλες αυξήσεις στην τηλεθέρμανση που ήδη εφαρμόζονται, ή θα εφαρμοστούν σύντομα, ελέω της κυβερνητικής αδράνειας στην τιθάσευση των ενεργειακών καρτέλ.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.