Header Ads

Eορδαία: Προετοιμάζονται οι Αγρότες για  κινητοποιήσεις

αρχείο λήψης

Οι Αγροτικές κινητοποιήσεις, βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινοβραδινής σύσκεψης που κάλεσε ο Αγροτικός Σύλλογος Εορδαίας, στην Πτολεμαΐδα.

Οι αγρότες ενημερώθηκαν για τις γενικότερες κινήσεις στη Δ. Μακεδονία, αλλά και για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, προγραμματισμένη για τις 26 Ιανουαρίου,  στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με το μέλος του Δ.Σ,  Γιώργο Χατζησάββα, τις προηγούμενες ημέρες μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρών σε ανάλογες συσκέψεις που συνήλθαν στο Μαυροδένδρι και σε άλλες περιοχές, μεταφέροντας την εμπειρία τους. Αποφασίστηκε η συγκρότηση Συντονιστικής επιτροπής Αγώνα η οποία  θα ξεκινήσει  σειρά επαφών και με τους άλλους Συλλόγους Αγροτών της περιοχής  ώστε να διασφαλιστεί η μαζικότητα στις  αποφάσεις για κινητοποιήσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Αγροτοκτηνοτροφικός  Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας,  απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους  αγρότες και κτηνοτρόφους της Δ. Μακεδονίας, όπως το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 17:00  προσέλθουν στο Δημαρχείο Εορδαίας, « ώστε να συντονιστούμε πανελλαδικά και να καθοριστεί η δράση μας απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε». Θα προηγηθεί της σύσκεψης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.