Header Ads

Bisexual ο γιος του Superman στο νέο κόμικ της DC

Στο νέο τεύχος του «Superman», ο Τζόναθαν Κεντ, γιος του Σούπερμαν Κλαρκ Κεντ και της δημοσιογράφου Λόις Λέιν, εμφανίζεται ως bisexual. Ο νεαρός υπερήρωας αρχίζει μια νέα ερωτική σχέση, με σύντροφο του ίδιου φύλλου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, η εκδοτική εταιρεία DC Comics.

«Πάντα έλεγα ότι όλοι χρειάζονται ήρωες και όλοι αξίζουν να δουν τον εαυτό τους μέσα από τους ήρωές τους και είμαι πολύ ευγνώμων που η DC και η Warner Bros μοιράζονται αυτήν την ιδέα», δήλωσε ο συγγραφέας Τομ Τέιλορ στην ιστοσελίδα της DC. «Ο Superman ήταν πάντα το σύμβολο της ελπίδας, της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα οι άνθρωποι μπορούν να δουν τον εαυτό τους μέσα από τον πιο ισχυρό υπερήρωα των κόμικ».

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Superman του 2021 δεν έχει καμία σχέση με τον πατέρα του. Εχει δώσει μάχες με τις πυρκαγιές που προκλήθηκαν από την κλιματική αλλαγή, απέτρεψε πυροβολισμούς στα σχολεία, ενώ δεν δίστασε να διαμαρτυρηθεί για την απέλαση προσφύγων.

Η είδηση του νέου συντρόφου του Superman κυκλοφόρησε ανήμερα της «National Coming Out Day», ημέρα ευαισθητοποίησης της ΛΟΑΤ κοινότητας χωρίς όμως να προκαλεί έκπληξη στους αναγνώστες των κόμικ. Στο παρελθόν ο ήρωας του Batman, Robin, είχε δηλώσει πως έτρεφε αισθήματα για έναν άντρα ενώ στην τελευταία σειρά του Aquaman, πρωταγωνιστεί ένας ομοφυλόφιλος αφροαμερικανός.

Το τεύχος θα έχει τίτλο «Superman: Son of Kal-El» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.