Header Ads

Οι πρώτες δηλώσεις του Άλεκ Μπάλντουιν μετά την τραγωδία: Τέλος το «Rust»

(AP Photo/Seth Wenig, File)

Τα γυρίσματα της ταινίας «Rust», που διακόπηκαν μετά τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον Άλεκ Μπάλντουιν ενώ έκανε πρόβα σε μία σκηνή, δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν, ανακοίνωσε ο ίδιος.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σχολίασε.

Ο Μπάλντουιν μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στις 21 Οκτωβρίου στο Νέο Μεξικό και επανέλαβε για άλλη μια φορά πόσο τον επηρέασε το γεγονός.

«Δεν μου επιτρέπεται να κάνω κανένα σχόλιο, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με εντολή του σερίφη» είπε ο ηθοποιός χαρακτηρίζοντας «φίλη του» τη Χαλίνα Χάτσινς, σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το TMZ, προσθέτοντας ότι την ημέρα που έφτασε στο σημείο των γυρισμάτων είχε δειπνήσει μαζί της και με τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Όπως είπε, συνάντησε το Σάββατο τον σύζυγο της άτυχης διευθύντριας φωτογραφίας, ο οποίος παραμένει σε κατάσταση σοκ. 

«Έχει έναν γιο 9 ετών. Είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του γιατί ανησυχούμε πολύ για την οικογένειά του και το παιδί του. Όπως είπα, περιμένουμε με ανυπομονησία το τμήμα του σερίφη να μας πει τι απέδωσε η έρευνά τους».

Σε αναρτήσεις του στο Twitter είχε ήδη εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατό της Χάτσινς και διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στις έρευνές της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Χάτσινς, στο ράντσο Μπονάντσα Κρικ, όπου ο Μπάλντουιν γύριζε ένα γουέστερν, η ιστορία του οποίου διαδραματιζόταν τον 19ο αιώνα. Κρατούσε στα χέρια του ένα περίστροφο Colt 45, το οποίο θεωρούσε ότι έφερε άσφαιρα. Η αληθινή σφαίρα που ήταν στη θαλάμη σκότωσε τη Χάτσινς και τραυμάτισε στον ώμο τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Ο Μπάλντουιν, ο οποίος ήταν και συμπαραγωγός στην ταινία, είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε θα είναι έτοιμος και πάλι να εργαστεί σε πλατό όπου θα υπάρχουν όπλα και τόνισε ότι τα γυρίσματα του «Rust» δεν θα ξαναρχίσουν. 

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός», κατέληξε.

Με πληροφορίες από HuffPost US, ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.