Header Ads

Η απάντηση της Λυδίας Κονιόρδου στην υπουργό Πολιτισμού

Λυδία Κονιόρδου

  Απάντηση στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, που στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής ανέφερε πώς αν η Λυδία Κονιόρδου, συνάδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, ήξερε κάτι σε σχέση με τις βαριές καταγγελίες που γίνονται στο πρόσωπό του είχε υποχρέωση να το καταγγείλει, έδωσε η κυρία Κονιόρδου. 

«Περιμέναμε σήμερα η κυρία Μενδώνη να αναλάβει τις ευθύνες της και να παραιτηθεί καθώς παρακολουθούμε εδώ και μέρες , εμβρόντητοι, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες εις βάρος του κου Λιγνάδη, την προσπάθεια δικαιολόγησης και συγκάλυψης του» δήλωσε η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

«Αντιθέτως, την βλέπουμε τώρα να μετακυλύει με εξοργιστικό θράσος την δική της εγκληματική ευθύνη σε αυτούς που συμμετείχαν σαν εργαζόμενοι καλλιτέχνες στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Η κα Μενδώνη προχωράει από αυθαιρεσία σε αυθαιρεσία .

Μετά την αλλαγή της απόφασης για τις αρχαιότητες στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, γεγονός που μας εξέθεσε διεθνώς, μετά το αχαρακτήριστο τσιμέντωμα της Ακρόπολης, που φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια, μετά την αυταρχική αναλγησία της για τον χώρο και τους καλλιτέχνες του σύγχρονου πολιτισμού, μετά την κατάργηση του διαγωνισμού για την διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, η αλαζονική αυθαιρεσία της δεν έχει κανένα φραγμό.

Ενώνω κι εγώ την φωνή μου με τους άξιους συναδέλφους μου καλλιτέχνες και καλώ την κυρία Μενδώνη να παραιτηθεί για λόγους δημοσίου συμφέροντος» καταλήγει η Λυδία Κονιόρδου. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.