Header Ads

ΗΠΑ: Κυλινδρικό αντικείμενο πέρασε ξυστά από αεροπλάνο της American Airlines εν ώρα πτήσης

«Πάγωσε» στην κυριολεξία ένα πιλότος της American Airlines όταν κατά την διάρκεια πτήσης στην πολιτεία του Νιού Μέξικο, ένα άγνωστο αντικείμενο πέρασε ξυστά από το πιλοτήριο.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή ενώ το αεροσκάφος εκετελούσε το δρομολόγιο από το Σινσινάτι στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Με δήλωση της η Υπηρεσία Πολιτικής Αροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, είπε πως για το συμβάν έχει ενημερωθεί το FBI, ενώ και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε την συνομιλία.

«Έχετε τίποτα στόχους εδώ (ψηλά);» ρώτησε ο πιλότος τον πύργο ελέγχου του Άλμπακέρκι. «Μόλις πέρασε κάτι ξυστά από το πιλοτήριο. Λυπάμαι που το λέω αλλά έμοιαζε με ένα μακρύ κυλινδρικό αντικείμενο». συνέχισε ο πιλότος.

«Έμοιαζε με πύραυλο κρουζ».

Η συνομιλία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου καταγράφηκε και έγινε γνωστή από το μπλογκ, Deep Black Horizon, που παρατήρησε πως ο πύραυλος βρέθηκε στην πορεία του αεροπλάνου από το σχέδιο πτήσης που είχε καταθέσει.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανάλογο συμβαίνει, καθώς στο παρελθόν έχουν καταγραφεί και άλλα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό της πολιτείας του Νιού Μέξικο, στις πόλεις, Ρόζγουελ, Σοκόρο και Άζτεκ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.