Header Ads

Ο Τζον Τραβόλτα πουλά την πέντε εκατομμυρίων έπαυλη που έζησε με την Κέλι Πρέστον

Τζον Τραβόλτα

 Το σπίτι που ο Τζον Τραβόλτα έζησε με την Κέλι Πρέστον έχει τεθεί προς πώληση. 

  Ο 67χρονος πρωταγωνιστής του  “Grease” και του “Saturday Night Fever” έθεσε προς πώληση την έπαυλή του στο Ιλσέσμπορο, ένα νησί στα ανοικτά των ακτών του Μέιν, για 5 εκατομμύρια δολάρια (4,1225 εκατομμύρια ευρώ) σύμφωνα με το Portland Press Herald.

Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι αυτό το 1991 ως νιόπαντροι και το μετέτρεψαν από ένα «πολύ σκοτεινό» σε ένα φωτεινό οικογενειακό σπίτι για τον γιο τους που θα γεννιόταν σύντομα, τον Τζετ, σύμφωνα με μια παρουσίαση του Architectural Digest. Χτισμένο το 1903, το σπίτι διαθέτει 20 υπνοδωμάτια και βρίσκεται σε μια έκταση 48 στρεμμάτων κατά μήκος του ωκεανού.

Ο Τραβόλτα ανέφερε στο Architectural Digest ότι αυτός και ο Πρέστον αγόρασαν το σπίτι αφού επισκέφτηκαν την ηθοποιό Κρίστι ΄Αλεϊ στο σπίτι της στο νησί. Το ζευγάρι είπε ότι ήθελε πάντα ένα σπίτι αρκετά μεγάλο για την πολυμελή τους οικογένεια. 

Η Πρέστον, η οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Τομ Κρουζ στο “Jerry Maguire” και τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στο “Twins”, πέθανε πέρυσι μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Ήταν 57 ετών. Ο πρώτος τους γιος με τον Τζον Τραβόλτα, Τζετ, πέθανε το 2009 αφού υπέστη κατάσχεση στο εξοχικό της οικογένειας στις Μπαχάμες.

ΠΗΓΗ: chicago.suntimes.com

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.