Header Ads

Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24

Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 πραγματοποίησαν γύρω στις 8 το βράδυ περίπου 5 άτομα .

Σύμφωνα με την αστυνομία οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και πέτρες με αποτέλεσμα να προξενήσουν φθορές στον υαλοπίνακα της εισόδου καθώς και φέιγ βολάν με συνθήματα αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από την αστυνομία έχει γίνει, μέχρι στιγμής, μια προσαγωγή.

Ομόθυμη καταδίκη

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης. «Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη» προσθέτει.

«Κάθε επίθεση σε Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της δημοκρατίας, αναφέρει με ανάρτηση στο twitter ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

«Η επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Action24 είναι μία ακόμα επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου, αλλά και μία ακόμα αποτυχημένη απόπειρα τρομοκράτησης» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. Και επισημαίνει: «Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

Την επίθεση καταδικάζει με ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.