Header Ads

Έρευνες για ενδεχόμενο κύκλωμα παιδόφιλων σε σχέση με τη σύλληψη 62χρονου εκπαιδευτικού

.

Ακόμα και την ύπαρξη κυκλώματος παιδόφιλων εξετάζουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ύστερα από τη σύλληψη ενός 62χρονου εκπαιδευτικού για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου μαθητή του τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο μαθητής έχει περιγράψει στους αστυνομικούς λεπτομέρειες για το πώς ο 62χρονος τον εκμεταλλευόταν για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Αποκάλυψε, όμως, ότι στην τελευταία συνάντησή τους ήταν παρόντες ακόμα τέσσερις άνδρες, περίπου στην ίδια ηλικία με τον 62χρονο όπως είπε, οι οποίοι παρατηρούσαν τις σκηνές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, χωρίς όμως εκείνοι να προχωρήσουν σε κάποια πράξη.

Τα πρόσωπά τους δεν ήταν γνώριμα στο θύμα και φαίνεται πως δεν κατάφερε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά τους στους αστυνομικούς, οι οποίοι μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του κατηγορούμενο και τα δεδομένα από το κινητό τηλέφωνό του θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν τις πιθανές προεκτάσεις.

Ο ανήλικος αποτέλεσε το εύκολο θύμα για τον 62χρονο, καθώς πάσχει από ένα σύνδρομο και ουσιαστικά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Επιπλέον ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του, οπότε οι γονείς του μαθητή. αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων και Δικαστικός, δύσκολα θα τον υποπτεύονταν.

Σε βάρος του, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ′ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.