Header Ads

Νέα προκήρυξη για 25 θέσεις εργασίας στο ΕΔΣΝΑ

Νέα προκήρυξη για 25 θέσεις εργασίας στο ΕΔΣΝΑ

πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας από την ημερομηνία πρόσληψης έως και 8 μήνες, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε (25) ατόμων, για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού COVID-19, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.)», που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων.

Επειδή το προσωπικό αυτό που θα προσληφθεί, θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών για τις ανάγκες του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. που είναι Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Νομού Αττικής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη κατάσταση για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού COVID-19, θα πρέπει κατ’ εξαίρεση να πληρούν τα κατωτέρω:

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών και να μην ανήκουν στις ευπαθείς ή στις ομάδες αυξημένου κινδύνου.

Να δηλώσουν με υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

Να μην έχουν απολυθεί από το δημόσιο, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ του δημοσίου τομέα για πειθαρχικούς λόγους.

Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Θα ληφθεί υπόψη κατά την πρόσληψη για όλους τους κωδικούς θέσεων, η αποκτηθείσα εμπειρία των υποψηφίων σε απασχόληση με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε Ο.Τ.Α. α΄και β ΄ βαθμού, για την αντιμετώπιση των επιτακτικών αναγκών πανδημίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Διεύθυνση: Άντερσεν 6 & Μωραΐτη 90, Νέο Ψυχικό, Τ.Κ. 11525 Τηλέφωνο: 2132148448), από Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 12.00 π.μ. έως και Παρασκευή 26-02-2021 και ώρα 16.00 μ.μ. καθώς και ηλεκτρονικά στο email: g.prosopikou@edsna.gr

Δείτε εδώ περισσότερα

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.