Header Ads

Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του μεταθανάτιου «Thanks for the Dance» του Λέοναρντ Κοέν

Οι Ρόουαν Μπλάνχαρντ και Λίλι Κόουλ πρωταγωνιστούν στο καινούργιο βίντεο κλίπ για το «Thanks for the Dance», το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο στο άλμπουμ του Λέοναρντ Κοέν, το οποίο ολοκληρώθηκε και κυκλοφόρησε, το Νοέμβριο του 2019, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του.

Στο σκηνοθετημένο από τη φωτογράφο μόδας Χάρλι Γουίερ, βιντεοκλίπ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο NOWNESS, η αμερικανίδα ηθοποιός, ακτιβίστρια και πρώην σταρ της Disney, Ρόουαν Μπλάνχαρντ - γνωστή από τον ρόλο της Ράιλι Μάθιους, στη σειρά «Girl Meets World» του Disney Channel (2014-2027) - υποδύεται τον ρόλο μιας νύφης και συζύγου σε διάφορα στάδια της ζωής της.

Η Βρετανή ηθοποιός και μοντέλο Λίλι Κόουλ ποζάρει ως «Αφροδίτη» του ζωγράφου, της αναγέννησης, Σάντρο Μποτιτσέλι και στη συνέχεια, ως Παρθένος Μαρία, περιτριγυρισμένη από τρία μικρά παιδιά.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Λέοναρντ Κοέν» υπογράμμισε, στην ανακοίνωση Τύπου, η Χάρλι Γουίερ. «Οι στίχοι του είναι τόσο ειλικρινείς και, συγχρόνως, τόσο ζεστοί. Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτό που μας κληροδότησε» πρόσθεσε.

Το κλιπ της Γουίερ είναι μέρος σειράς βιντεοκλίπ που δημιουργούνται για το άλμπουμ «Thanks for the Dance» από το NOWNESS (ψηφιακό κανάλι, που ίδρυσε το 2010 ο Τζέφερσον Χακ ως εμπορικό σήμα της εταιρείας LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton) σε συνεργασία με το Leonard Cohen Estate και τη Sony Music Canada.

Το «Thanks for the Dance», είναι το 15ο και τελευταίο άλμπουμ του Λέοναρντ Κόεν. Σε αυτό συμμετέχουν, οι Ντάνιελ Λανουά, Μπεκ, Τζένιφερ Γουόρνς, Ντέιμιεν Ράις, Λέσλι Φιστ, Μπράις Ντρέσνερ και Ρίτσαρντ Ριντ Πάρι.

Να σημειωθεί πως ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα βίντεο κλιπ, των «The Goal» τον Σεπτέμβριο του 2019, «Happens to the Heart» τον Οκτώβριο του 2019 και το «Moving On», τον Ιανουάριο του 2020.

Με πληροφορίες από το Rolling Stone

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.