Header Ads

«No Time To Die»: Η Μπίλι Αιλις ερμηνεύει το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Η Μπίλι Αιλις ερμηνεύει το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time To Die» κυκλοφόρησε και είναι τόσο «σκοτεινό» και μυστηριώδες όπως ταιριάζει σε ταινία του πράκτορα 007. 

Το τραγούδι έγραψε και ερμηνεύει η βραβευμένη με Γκράμι Μπίλι Αιλις, με συνδημιουργό τον αδερφό της Φίνεας Ο′ Κόνελ. Ο Χάνς Ζίμερ συνέθεσε τη μουσική και το πρώην μέλος των Smiths Τζόνι Μαρ παίζει κιθάρα. «Το να γράφεις τραγούδι για ταινία του Μποντ, είναι ο μεγαλύτερος στόχος στη ζωή ως μουσικός και τραγουδοποιός και νομίζω ότι εγώ και ο αδερφός μου υποσυνείδητα και συνειδητά προσπαθούμε όλη μας τη ζωή να γράψουμε τραγούδι για ταινία του δημοφιλούς πράκτορα», δήλωσε η 18χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής απονομής μουσικών βραβείων. 

Η Αιλις είναι η νεότερη καλλιτέχνιδα που ερμηνεύει το θεματικό τραγούδι στη σειρά ταινιών του Τζέιμς Μποντ. Αλλοι καλλιτέχνες που τραγούδησαν για τους τίτλους αρχής και τέλους των ταινιών του πράκτορα 007 είναι οι: Πολ Μακάρτνεϊ, Μαντόνα, Σέριλ Κρόου, Κρίς Κορνέλ, Τομ Τζόουνς, Αντελ και Σαμ Σμιθ. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 10 Απριλίου. 

 

Πηγή: HuffPost US 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.