Header Ads

Ανοίγει και το Heritage Hill Hotel στην Αθήνα

Η Αθήνα, τα τελευταία χρόνια, ανακτά στην αίγλη του παρελθόντος, όσον αφορά στην επισκεψιμότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για νέα ξενοδοχεία. Βέβαια, τη δεκαετία της κρίσης, ειδικά στην αρχή, περίπου 90 ξενοδοχεία διαφόρων κατηγοριών είχαν βάλει «λουκέτο», όμως τα τελευταία χρόνια δεκάδες νέα ξενοδοχεία έχουν ανοίξει, ενώ ορισμένα από αυτά που είχαν κλείσει, ανοίγουν υπό νέο καθεστώς.

Ένα από τα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία που πρόκειται μάλιστα να λειτουργήσει από μεθαύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, είναι το Heritage Hill, του οποίου έχει αναλάβει η SWOT τη διαχείριση λειτουργίας του.

Το Heritage Hill βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 61, που γνωρίζει άνθηση τα τελευταία χρόνια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον σταθμό του μετρό Συγγρού – Φίξ, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αλλά και το μουσείο της Ακρόπολης, που απέχει μόλις λίγα λεπτά περπατώντας.

Το νέο city hotel, είναι κατηγορίας 4 αστέρων, με 35 δωμάτια υψηλής αισθητικής και μία πολυτελή Lifestyle Suite, με μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

Διαθέτει αίθουσα συσκέψεων με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό και υποστήριξη, γυμναστήριο και bar / restaurant στο lobby του ξενοδοχείου.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.