Header Ads

Η ιστορία πίσω από το βίντεο για τον Χάρι και την Μέγκαν που σάρωσε το διαδίκτυο

Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο Twitter από το λογαριασμό @ddarveyy και αμέσως έγινε το θέμα της ημέρας, αφού έφτασε τις 28 εκατομμύρια προβολές και ακόμα ανεβαίνει.  

Η HuffPost επικοινώνησε με την Μισέλ, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το βίντεο που έγινε viral, το οποίο δείχνει πολλαπλές στιγμές που ο Χάρι φτιάχνει την κοτσίδα της Μέγκαν ή χαϊδεύει τα μαλλιά της. 

Το tweet άρεσε και στην Ριάνα, η οποία έχει κάνει like στο twitter σε μόνο 1.022 δημοσιεύσεις από τότε που έγινε μέλος της πλατφόρμας το 2009. 

Η Μισέλ, δήλωσε πως γνώριζε την Μέγκαν ως ηθοποιό, πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Χάρι και την συμπαθεί πάρα πολύ. 

«Έχω διαπιστώσει πως είναι ένα πολύ καλοπροαίρετο άτομο και ήμουν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη με το πόσα πράγματα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στην ζωή της. Είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο νοιάζεται για το έργο που ολοκληρώνει, αλλά και για τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό». 

Η Μισέλ είναι μέλος της κοινότητας του SussexSquad, της συνεχώς αυξανόμενης ομάδας διαδικτυακών υπερασπιστών της Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με την Μισέλ, η δούκισσα του Σάσεξ έχει υπάρξει πολλές φορές στόχος των Βρετανικών ΜΜΕ και της ρατσιστικής τους κάλυψης. 

Η θερμή οπαδός της Μέγκαν ακολουθεί 158 λογαριασμούς στο Twitter, η πλειοψηφία των οποίων υποστηρίζει εμφανώς το βασιλικό ζευγάρι. Λέει ότι ο λογαριασμός της είναι ένας «τρόπος για να συνδεθώ με άλλα άτομα που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα».  

πηγή: HuffPost Australia

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.