Header Ads

Η Μάργκοτ Ρόμπι προσκαλεί σε δείπνο τον Χάρι και την Μέγκαν: Είναι παλιοί φίλοι

Ακόμα δεν μετακόμισαν επίσημα στον Καναδά και ήδη η Μέγκαν επέστρεψε στον παλιό τρόπο ζωής της και τους παλιούς διάσημους φίλους της.  

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δείπνησαν με την Τζένιφερ Λόπεζ κα τον σύντροφό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ σο στο πανάκριβο εστιατόριο Habitat που στεγάζεται στο πολυτελές ξενοδοχείο 1 Hotel South Beach. 

Τώρα το ζευγάρι έχει μια νέα πρόσκληση, από την εντυπωσιακή σταρ του Χόλιγουντ, Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία όπως αποκάλυψε έχει πολύ στενές σχέσεις με το πριγκιπικό ζευγάρι. 

«Γνωρίζω τον πρίγκιπα Χάρι αρκετό καιρό και είναι ένας καταπληκτικός τύπος», δήλωσε η Ρόμπι στην The Sun και πρόσθεσε πως μπορεί να καταλάβει την κατάστασή τους. 

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να μετακομίζεις στην άλλη άκρη του κόσμου. Μου λείπει το Λονδίνο, αλλά είχα τους λόγους μου που μετακόμισα, όπως και εκείνοι. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση». 

Η Μάργκοτ εξομολογήθηκε επίσης πως θα ήθελε πολύ εκείνη και ο σύζυγός της να βγουν για δείπνο με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. 

«Αν πρόκειται να κάτσουν και άλλο στο Λος Άντζελες θα ήθελα πολύ να δειπνήσω μαζί τους», συνέχισε η καλλονή σταρ. 

Η πρόταση της Μάργκοτ Ρόμπι ήρθε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Μαντόνα ότι προσφέρει το διαμέρισμά της  στο Άπερ Γουέστ Σάιντ στο πριγκιπικό ζευγάρι. 

Πηγή: Independent 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.