Header Ads

Η Κριστίνα Ρίτσι μιλάει για τον τρόπο που η μητρότητα άλλαξε την ζωή της

Η Κριστίνα Ρίτσι μιλάει για τον τρόπο που η μητρότητα άλλαξε την ζωή της

Η Κριστίνα Ρίτσι πρωταγωνιστούσε στον κινηματογράφο και τηλεοπτικές σειρές από πολύ μικρή ηλικία και γνώρισε αμέσως επιτυχία ως παιδί-ηθοποιός. Στα 10 της χρόνια συμμετείχε στην ταινία «Γοργόνες» (“Mermaids”) μαζί με τις Σερ και Γουαϊνόνα Ράιντερ και αργότερα ακολούθησε ο ρόλος που την έκανε γνωστή παγκοσμίως: αυτός της Γουέντσντεϊ Ανταμς στις ταινίες «Οικογένεια Ανταμς».

Μετά από πολλά χρόνια μπροστά στις κάμερες, η Ρίτσι αυτές τις μέρες μεγαλώνει τον γιο της Φρέντι που απέκτησε το 2014 με τον σύζυγό της Τζέιμς Χερντέγκεν. Από τότε που έγινε μητέρα, η ηθοποιός έχει μιλήσει δημόσια για τον τρόπο που άλλαξε η ζωή της από τη γέννηση του μικρού αγοριού.

Πώς την άλλαξε η γονεϊκή ιδιότητα: «Ο γάμος σου δείχνει όλες τις ατέλειες όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζεις καταστάσεις και η απόκτηση ενός παιδιού σε αναγκάζει να ωριμάσεις με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος από τότε που απέκτησε το παιδί μου».

Πώς διαχειρίζεται τον ελεύθερο χρόνο: «Συνήθως όταν έχω ελεύθερο χρόνο, τον περνάω με τον γιο μου. Οταν δεν εργάζομαι, προσπαθώ να είμαι μαζί του συνέχεια όσο πιο πολύ μπορώ. Τον πηγαίνω για παιχνίδι με φίλους και στον βρεφικό σταθμό».

Σχετικά με την πιθανή καριέρα του γιου της στην υποκριτική: «Αισθάνομαι ότι είναι παιδική κακοποίηση να κάνεις το παιδί σου διάσημο. Από τη στιγμή που είναι ενήλικας, σπουδάζει και καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια μορφή τέχνης, τότε μπορεί να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού αν θέλει. Η διασημότητα δεν είναι καλή για τα παιδιά. Εχουμε εκαττομύρια παραδείγματα για τον λόγο που δεν είναι καλή για τα παιδιά. Δεν θα το ρισκάρω. Γιατί να βάλεις το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή σου να περάσει κάτι τέτοιο;»

Για τη δύναμη της μητρότητας: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ έπρεπε να ωριμάσω και πόσο καλύτερη θα μπορούσα να γίνω. Και ο γάμος και το παιδί μου με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο».

Για τις συμβουλές που της έδωσαν ως παιδί: «Οταν ήμουν παιδί, μου είπαν: ”Η ζωή δεν είναι δίκαιη, γλυκιά μου και θα πρέπει να κάνεις το καλύτερο”. Δεν νομίζω ότι κάποιος το λέει αυτό σήμερα και είναι σημαντικό. Η ζωή δεν είναι δίκαιη, δεν συμβαίνει πάντα το σωστό για σένα».

Για την κοινωνική της ζωή: «Η κοινωνική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι παιχνίδι με το παιδί. Σπάνια βγαίνω έξω το βράδυ, εκτός αν σχετίζεται με τη δουλειά. Οι περισσότερες έξοδοι είναι μεσημεριανά γεύματα».

Για το μυστικό της μητρότητας: «Στον γιο μου αρέσει ένα καλό σνακ, ή δυο ή τρια».

Για τον χαρακτήρα του παιδιού: «Δεν γνωρίζω ακόμα ποιος είναι»

Για τις προτεραιότητες: «Η απόκτηση ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα. Εχει κάνει τα πάντα στη ζωή μου πιο σημαντικά. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με σοβαρότητα, όπως ποτέ δεν έκανα. Θέλω να πετύχω για εκείνον. Οι επιλογές μου έχουν μεγαλύτερη σημασία». 

 

Πηγή: HuffPost US 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.