Header Ads

«Εγώ το έχω ξαναπεράσει»: Η Γκουίνεθ Πάλτροου με μάσκα στο Παρίσι προειδοποιεί για τον κορονοϊό

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει πολλές σκέψεις σχετικά με την πανδημία και συμβουλεύει τους φανς να προσέχουν και να πλένουν τα χέρια τους. 

Η 47χρονη σταρ του Χόλιγουντ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με εκείνη να φοράει προστατευτική μάσκα κατά την διάρκεια ταξιδιού της στην Γαλλία. 

«Στο δρόμο για το Παρίσι. Παρανοϊκή; Συγκρατημένη; Πανικοβλημένη; Ήρεμη; Πανδημία; Προπαγάνδα; Η Πάλτροου θα πάει για ύπνο με αυτό το πράγμα στο αεροπλάνο. Έχω ήδη πρωταγωνιστήσει σε αυτή την ταινία. Μείνετε ασφαλείς. Μην δίνετε τα χέρια. Να πλένετε τα χέρια σας συχνά», γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας. 

Η Πάλτροου δεν κάνει συγκεκριμένη αναφορά στον κορονοϊό, στον θανατηφόρο ιό που έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Το σύνολο των θανάτων εξαιτίας της επιδημίας πνευμονίας που προκαλεί ο κορονοϊός ο οποίος εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο στην πόλη Γουχάν ανήλθε έτσι σε 2.744 στην ηπειρωτική Κίνα ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Το σύνολο των κρουσμάτων είναι πλέον 78.497, πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα της Εθνικής Επιτροπής (του υπουργείου) Υγείας της Κίνας. 

H 47χονη ηθοποιός αναφερόταν στην ταινία «Πανδημία» στην οποία πρωταγωνιστούσε και θυμίζει πολύ την σημερινή κατάσταση: Ένας ιός που εξαπλώνεται από το Χονγκ Κονγκ στον υπόλοιπο κόσμο. Η Πάλτροου είναι η πρώτη ασθενής που μεταφέρει τον ιό από την Κίνα στις ΗΠΑ. 

Πηγή: HuffPost US 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.