Header Ads

ΗΠΑ: Babysitter πυροβόλησε κατά λάθος 10χρονο αγόρι για να βγάλει σέλφι

Μια 19χρονη babysitter στο Τέξας στις ΗΠΑ, πυροβόλησε κατά λάθος το 10χρονο αγόρι που είχε στην φύλαξή της καθώς προσπαθούσε να βγάλει μια φωτογραφία με το όπλο. 

Σύμφωνα με το BBC, η Κέιτλιν Σμιθ πυροβόλησε το παιδί στο στομάχι, νομίζοντας ότι το όπλο είναι άδειο. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι είναι η θεία του μικρού και τώρα κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσε. 

Ο 10χρονος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Ο σερίφης στην περιοχή, Εντ Γκονζάλες, δήλωσε στα ΜΜΕ πως το όπλο δεν βρισκόταν σε ασφαλές σημείο στο σπίτι. 

«Όπως φαίνεται η γυναίκα έβγαζε φωτογραφίες με το όπλο και κάποια στιγμή το όπλο απασφάλισε και πυροβόλησε το 10χρονο αγόρι. Πολύ τραγική κατάσταση, αλλά συμβαίνει συχνά». 

Ο Ανώτερος Αναπληρωτής Τόμας Γκίλιλαντ είπε στο CNN: «Τα όπλα είναι επικίνδυνα γι΄αυτό πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις και βεβαιωθείτε ότι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν. Το να τραβάς φωτογραφίες δεν είναι και ότι καλύτερο».  

Σύμφωνα με το Αρχείο Βίας κατά των Πυροβολισμών, μόνο φέτος 6.115 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς. Από αυτούς, 321 πέθαναν ακούσια.  

Πέρυσι, 3.760 άτομα, ηλικίας κάτω των 18 ετών, τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς. 

Πηγή: BBC 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.