Header Ads

Δαχτυλίδι χάθηκε στις ΗΠΑ και βρέθηκε σε δάσος στην Φιλανδία 47 χρόνια αργότερα

Αν αυτό δεν είναι τύχη, τότε τι είναι;

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ, η Ντέμπρα Μακένα, έχασε το 1973 το δαχτυλίδι που της έδωσε ο τελευταίος της σύζυγος, σε ένα κατάστημα στο Μέιν. Μετά από 47 χρόνια, το δαχτυλίδι βρέθηκε σε άλλη χώρα, θαμμένο σε φινλανδικό δάσος, από έναν μεταλλουργό. 

H Mακένα, 63 ετών σήμερα, έχασε το δαχτυλίδι της στο Πόρτλαντ, όταν ήταν μαθήτρια στο Γυμνάσιο Μορς, σύμφωνα με το Bangor Daily News. Το δαχτυλίδι φέρει πάνω του χαρακώματα που παραπέμπουν στο σχολείο και ανήκε στον σύζυγό της Σον, με τον οποίο έβγαιναν σε όλη την σχολική περίοδο και στο κολέγιο. 

Δυστυχώς, ο σύζυγός της απεβίωσε το 2017, μετά από 6 χρόνια μάχης με τον καρκίνο. 

Τα φινλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μάρκο Σάρινεν χρησιμοποίησε ανιχνευτή μετάλλων και βρήκε το μπλε πέτρινο ασημένιο δαχτυλίδι. 

Ο Σάρινεν επικοινώνησε με τον σύλλογο αποφοίτων, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσδιορίσει τον ιδιοκτήτη του δαχτυλιδιού, δεδομένου ότι έφερε την ημερομηνία αποφοίτησης και τα αρχικά S.M. 

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που είναι καλοί και χρειαζόμαστε περισσότερους από αυτούς», δήλωσε η Μακένα και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πώς το δαχτυλίδι που χάθηκε στις ΗΠΑ βρέθηκε σε δάσος στην Φινλανδία. 

Πηγές: HuffPost UkSky News 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.