Header Ads

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» και «Λευκή Νύχτα»

grvenon-geyseis

Το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις», διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών, από σήμερα Τρίτη 1 έως και την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το φεστιβάλ, με το μήνυμα «Στηρίζω τον Τόπο μου. Ψωνίζω από τον Τόπο μου», περιλαμβάνει και τις τρεις ημέρες:

  • Παραδοσιακές γεύσεις βασισμένες σε τοπικές συνταγές, μαγειρεμένες με σύγχρονες τεχνικές.
  • Πολιτιστικά δρώμενα και χορευτικά από συλλόγους των Γρεβενών και άλλων περιοχών, από τις 19:30, με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 χορευτών και 20 μουσικών.
  • Εκθεσιακά περίπτερα παραγωγών με τοπικά προϊόντα, διαθέσιμα για δοκιμή και αγορά.

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2025, στις 22:30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Βασίλη Καζούλη, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών.

Το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025 με τη «Λευκή Νύχτα», κατά την οποία τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα, με γιορτινή διάθεση, κεράσματα και εκπλήξεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα καταστήματα της πόλης συμμετέχουν με εκπτώσεις και προσφορές, προσκαλώντας όλους να στηρίξουν την τοπική αγορά.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.