Header Ads

Γρεβενά: Ενημέρωση για τις Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας

dimotiko-symboylio-grevenon

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (27/03), στις 20:00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, με θέμα τις προκηρύξεις Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας (de minimis) για την Ίδρυση Επιχειρήσεων και την Ενίσχυση Νέων και Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και  Mεγαλόπολης.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της κάθε Δράσης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Ανάλογη, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη (28/03), στις 19:00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης.

Τις ενημερωτικές εκδηλώσεις διοργανώνει το Επιμελητήριο Γρεβενών σε συνεργασία με την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης και της Αναπτυξιακής Ένωσης Μακεδονίας, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.