Header Ads

Π. Κουκουλόπουλος: «Άμεση λύση για τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ στη Δ. Μακεδονία»

koza-κουκουλοπουλος-1024x681

«Ελάχιστες ώρες πριν εκπνεύσει η τελευταία παράταση για τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι, μετά την 31η Μαρτίου, βυθίζονται στο “έρεβος” της ανεργίας, η Κυβέρνηση τηρεί «”Σιγήν ιχθύος”», ισχυρίζεται σε δήλωσή του ο Βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε χθες Πέμπτη στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στην Αθήνα.

Τη δέσμευση ότι οι συμβάσεις τους θα ανανεωθούν μέχρι τις 12 Μαΐου απέσπασαν οι εργαζομένοι της ΛΑΡΚΟ, με τη χθεσινή κινητοποίησή τους και τη συνάντηση που είχαν με εκπροσώπους της κυβέρνησης στο Υπουργείο Οικονομικών

Όπως ανέφερε ο κ. Κουκουλόπουλος, «Μια Κυβέρνηση που έχει στα χέρια της το “τιμόνι” της Χώρας εδώ και πέντε χρόνια, δεν μπορεί να “νίπτει τας χείρας της”, σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος, ούτε για το διαφαινόμενο λουκέτο σε μια από τις πιο εμβληματικές βιομηχανίες της Χώρας, η οποία συνέβαλε με σημαντικό αποτύπωμα και στο Α.Ε.Π. της Δυτικής Μακεδονίας- ούτε για το γεγονός ότι πετιούνται στην ανεργία εργαζόμενοι με μακρά πολύτιμη εμπειρία». Σύμφωνα με τον βουλευτή Κοζάνης, «Ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις είναι εφικτές, το  ΠΑΣΟΚ τις έχει αναδείξει και έπρεπε ήδη να έχουν δρομολογηθεί».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.