Header Ads

Πτολεμαΐδα: N. Παππάς – «Οικοδομούμε ένα κόμμα που θα ενώνει τον κόσμο από την Αριστερά μέχρι και το Κέντρο»

370311666_1482302805864914_7814967983128888035_n

Ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και στον προοδευτικό χώρο, που θα ενώνει τον κόσμο από την Αριστερά μέχρι και το κέντρο, έτοιμο για να αναμετρηθεί με τη Ν.Δ και τον κ. Μητσοτάκη, στοχεύοντας στη Νίκη, είναι αυτό, και  τίποτε λιγότερο, που περιμένει ο Ελληνικός Λαός από τον ΣΥΡΙΖΑ- Π Σ, την επομένη των εκλογών, για την ανάδειξη του Νέου Προέδρου του κόμματος.

Τα παραπάνω ανάφερε, ο Υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Π Σ Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σήμερα σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη,  όπου και μίλησε σε μέλη και φίλους της παράταξης.

Σημείωσε πως οι συνυποψήφιοι του θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια για να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα ώστε στις εκλογές να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, σημείο κρίσιμο «για να επανακάμψουμε».

Άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για το θέμα των πυρκαγιών, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως « τα σημάδια εγκατάλειψης είναι παραπάνω από προφανή», μίλησε για έλλειψη μηχανισμών πρόληψης, έκανε λόγο για 4000 κενά στην Πυροσβεστική, η Δασική υπηρεσία είναι  αποψιλωμένη  από υλικούς και ανθρώπινους πόρους, ενώ, για την Πολιτική προστασία, είπε, ο κ. Παππάς ότι δεν έχει οργανόγραμμα.

Τέλος για την περιοχή, αποφάνθηκε, πως ο κ. Μητσοτάκης «επιφυλάσσει ένα Μέλλον που μακράν απέχει από το όραμα της δίκαιης Μετάβασης, με προστασία και ανάπτυξης της κοινωνίας, της απασχόλησης»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.