Header Ads

Κοζάνη: Έφη Αχτσιόγλου -“Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ μπορεί να ορθώσει ανάστημα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και να ηγηθεί προοπτικής για την ελληνική κοινωνία” (φωτό-βίντεο)

369978491_629781949223034_4460602949226381035_n

«Στόχος πολιτικός είναι να ασκήσουμε δομική μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και αύριο να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ σε τροχιά διακυβέρνησης», τόνισε η υποψήφια για την προεδρεία  του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου που βρέθηκε στην Κοζάνη το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί πριν την εκλογική διαδικασία του κόμματος.

Η κ. Αχτσιόγλου  μιλώντας σε φίλους και μέλη του  ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στο ξενοδοχείο Έλενα, όπου της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ,  δεν χρειάζεται να κάνει κάποια «μανούβρα» που να αφορά χαρακτηρισμούς ή ταμπέλες κλίνοντας προς τα αριστερά ή προς το κέντρο,  το κρίσιμο για την ίδια, όπως είπε,  είναι να μιλήσουν για το περιεχόμενο της πολιτικής του κόμματος, να απαντήσουν στα προβλήματα των πολιτών, και πώς  θα είναι «αλλιώς» το μέλλον τους. 

«Η ταυτότητα μας είναι δεδομένη, είμαστε ένα κόμμα της Αριστεράς. Επιδιώκουμε να εκφράσουμε και να πείσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά.    

Σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να οργανωθεί ο πολιτικός χώρος, διότι πρέπει να δοθεί προοπτική σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν στις εκλογές. «Οι πολίτες αναζητούν μια προοδευτική εναλλακτική πολιτικής διακυβέρνησης σε αυτή τη χώρα», σημείωσε ακόμα.  

Α΄ΜΕΡΟΣ
Β΄ΜΕΡΟΣ

Η κ. Αχτσιόγλου άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, έκανε λόγο για  διαχειριστική ανεπάρκεια, στο θέμα των πυρκαγιών στην χώρα, μίλησε για  επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη το οποίο έχει μετατραπεί σε  οριακά εγκληματικό, υπογραμμίζοντας ότι καμία προετοιμασία ή πρόληψη δεν υπήρχε, από  την κυβέρνηση. “Είναι προκλητικό για τη νοημοσύνη των πολιτών, στο τέλος της ημέρας να λες ότι έτσι θα είναι τα πράγματα. Δεν μπορούμε να δεχθούμε ως κοινωνία συνολικά, ότι θα καιγόμαστε κάθε χρόνο και να αισθανόμαστε διαρκή ανασφάλεια με μια κυβέρνηση να μας λέει πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε». 

Καταλήγοντας η κ. Αχτσιόγλου τόνισε “ακόμα ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ μπορεί να ορθώσει ανάστημα απέναντι στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη και μπορεί να ηγηθεί μιας προοπτικής για την ελληνική κοινωνία».                              

ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.