Header Ads

Γρεβενά: Τεχνική συνάντηση για το Γεωπάρκο Γρεβενών – Κοζάνης

γεωπαρκο

Τεχνική συνάντηση, στο πλαίσιο κατάρτισης της Στρατηγικής και του Επιχειρησιακού Σχεδίου υλοποίησης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 12:00, στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση, που πραγματοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, για το ίδιο θέμα, με πρωτοβουλία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» (ΕΥΔ Π ΔΜ).

Η πρώτη είχε γίνει την Τρίτη 11/07/2023 και αφορούσε την παρουσίαση του Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης, καθώς και του πλαισίου κατάρτισης και υλοποίησης των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) στο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Στη σημερινή συνάντηση, θα γίνει η παρουσίαση του πρώτου σχεδίου της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης του Γεωπάρκου Γρεβενών-Κοζάνης, με τους προτεινόμενους στόχους και προτεραιότητες, ώστε να ξεκινήσει η διαβούλευση για τη διαμόρφωση της Στρατηγικής και την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την υλοποίησή της, μέσω της υποβολής προτάσεων από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Το Γεωπάρκο Γρεβενών – Κοζάνης, μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO, αποτελεί για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σημαντικότατο περιφερειακό πόρο.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.