Header Ads

Indian Wells: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον 4ο γύρο με ανατροπή επί του Φάμπιο Φονίνι

Στέφανος Τσιτσιπάς

Με ανατροπή πέρασε στον 4ο γύρο του Indian Wells, ο Στέφανος Τσιτσιπάς για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε να χάνει 1-0 σετ από τον Φάμπιο Φονίνι, αλλά τελικά γύρισε το ματς και νίκησε με 2-1.Ο Ιταλός πήρε το πρώτο σετ με 6-2 και ο Στέφανος τα δύο επόμενα με 6-3 και 6-4.

Αυτή ήταν η 3η νίκη του Τσιτσιπά επί του Φονίνι σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Στέφανο να ανατρέπει το προβάδισμα του αντιπάλου του με σετ και break στο δεύτερο σετ. Ήταν ένα ματς με αγωνία και στο τέλος ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον 10ο άσο του στο ματς.

Στο τέλος ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Ήταν σπουδαία ανατροπή ειλικρινά. Δεν ξέρω πως έγινε. Ήθελα να επιστρέψω και με κάποιον τρόπο τα κατάφερα. Αφού έμεινα με σετ και με break κάτω, έπαιξα κάθε πόντο ξεχωριστά και λειτούργησε πολύ καλά. Η καλή ψυχολογία και η υπομονή βοήθησαν. Βρήκα λύσεις στις δύσκολες στιγμές και ένιωσα πως έχω το μομέντουμ».

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου είναι ο Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο αγώνας θα γίνει ξημερώματα Πέμπτης περίπου στις 04.00 ώρα Ελλάδας. Ο Μινόρ προκρίθηκε επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) του Κρίστιαν Γκάριν.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.