Header Ads

Μπαράζ «ακατάλληλων σκηνών» με πολιτικούς στα Κατεχόμενα - Τρίτο ροζ βίντεο στη φόρα

Στέλεχος του κόμματος Εθνικής Ενότητας του Ερσίν Τατάρ φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής νέου βίντεο ερωτικού περιεχομένου που διέρρευσε στα Κατεχόμενα.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Γκιουρχάν Γκίριτλι, «Διευθυντής Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αμμοχώστου». Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά βίντεο όπου εμφανίζεται Τουρκοκύπριος πολιτικός σε βιντεοκλήση με ημίγυμνη γυναίκα.

.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, πέντε άτομα έχουν συλληφθεί στα κατεχόμενα, κατηγορούμενα για την υπόθεση των εν λόγω βίντεο, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην δημοσιοποίηση του πρώτου βίντεο με τον αποκαλούμενο πρωθυπουργό του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, απάντησε: «Λυπάμαι πολύ για το θέμα. Ολα θα βρουν το δρόμο τους».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.