Header Ads

Γαλλία: Φρίκη με αποκεφαλισμό και διαμελισμό άνδρα από άφαντο δράστη

Ενας άνδρας βρέθηκε «αποκεφαλισμένος και με τα σπλάχνα έξω» στη νοτιοανατολική πόλη Μπολίν της Γαλλίας, σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συγκλονίσει τη μικρή τοπική κοινότητα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι οπλισμένος με μαχαίρι και χαρακτηρίζεται επικίνδυνος από τις αρχές.

Το μακάβριο φονικό έγινε στην περιοχή Βακλούςτης φημισμένης τουριστικής περιοχής Προβηγκία-Αλπεις-Κυανή Ακτή.

Προειδοποιώντας ότι ο ύποπτος είναι οπλισμένος, οι τοπικές αρχές δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του και διέταξαν τους κατοίκους που είδαν τον άντρα να μην τον πλησιάσουν ούτε να τον έρθουν αντιμέτωποι μαζί του.

Πηγή επιβολής του νόμου είπαν στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) ότι το περιστατικό εάν αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια ή όχι «δεν είναι σίγουρο σε αυτό το στάδιο της έρευνας».

Ο δήμαρχος της πόλης, Αντονι Ζιλιό, περιέγραψε τον ύποπτο ως «ασταθή» και ενημέρωσε μέσω Facebook ότι μπορεί να κρύβεται σε τοπικά δάση, σε μια περιοχή γνωστή ως Μπαρί.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένα ελικόπτερο, μια ομάδα αστυνομικών σκύλων και άλλες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή για να βοηθήσουν στην αναζήτηση του δράστη.

Ο εισαγγελέας, που χειρίζεται την υπόθεση, είπε ότι υπήρχε «αίμα παντού» στο σημείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στα γαλλικά ΜΜΕ, ο δολοφόνος μπορεί να έχει συγγένεια με το θύμα.

(με πληροφορίες από RT)

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.