Header Ads

Ανοίγει το loipoepikouriko.moh.gov.gr για τις προσλήψεις επικουρικών

photo: Eurokinissi

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενεργοποιηθεί η διαδικασία υποβολής δηλώσεων στο loipoepikouriko.moh.gov.gr για τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει το «πράσινο φως» για να ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο loipoepikouriko.moh.gov.gr για την κάλυψη θέσεων επικουρικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία είναι έτοιμη να ξεκινήσει εντός της επόμενης εβδομάδας φέρεται να αφορά διάφορες ειδικότητες και πλην ιατρών, όπως νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, φαρμακοποιοί, διαιτολόγοι κλπ. Άλλωστε, όπως διευκρινίζεται, η αντίστοιχη πλατφόρμα των γιατρών είναι ανοικτή συνεχώς.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και με συγκεκριμένες διαδικασίες μέσα από το ΑΣΕΠ, ενώ μιλώντας στη Βουλή πριν από ένα μήνα είχε αναφέρει πως προχωρούν οι 175 διορισμοί γιατρών για τα ΤΕΠ αλλά και 1.300 θέσεις κυρίως νοσηλευτών και τραυματιοφορέων. Άλλες 50 θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ δρομολογούνται όπως και η πρόσληψη 950 μόνιμων γιατρών. Συμβάσεις έργου θα υπέγραφαν 800 νέοι γιατροί και 1.500 ειδικευόμενοι νοσηλευτές.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο News4Health.gr

Newsroom
Από το Blogger.