Header Ads

Ο Μπιλ Μάρεϊ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ghostbusters: Afterlife»

Η ταινία «Ghostbusters» επιστρέφει και ο Μπίλ Μάρεϊ εκ των βασικών πρωταγωνιστών επίβεβαίωσε την συμμετοχή του.

Τίτλος της ταινίας, «Ghostbusters: Afterlife».

Ο Μπιλ Μάρεϊ, θα υποδύεται και πάλι, τον γνωστό επιστήμονα, Πίτερ Βένκμαν.

«Το σενάριο είναι καλό. Βγάζει πολύ συναίσθημα η ταινία», δήλωσε ο Μάρεϊ.

Οι Νταν Ακροϋντ και Ερνιε Χάντσον έχουν επίσης επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους. Οσο για την υπόθεση του έργου, αυτή πραγματεύεται τον θάνατο του τέταρτου της παρέας, του Ιγκον Σπένγκλερ, ο οποίος έφυγε από την ζωή, το 2014.

«Μας λείπει ένας. Αυτό είναι το θέμα. Αυτή είναι η ιστορία που θα διηγηθούμε. Αυτό είναι το σενάριο», ήταν τα λόγια του Μπίλ Μάρεϊ, στο περιοδικό, Vanity Fair.

Σε προηγούμενη συνέντευξη του το 2011, ο Μπίλ Μάρεϊ, είχε αποκαλύψει πως δεν ήταν σίγουρο πως θα συμμετείχε σε μία νέα ταινία, των «Ghostbusters», καθώς όπως είχε πει, «Δεν είναι το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου».

Βέβαια, το 2016 τον είδαμε να κάνει ένα cameo, στην θηλυκή έκδοση της ταινίας, «Ghostbusters: Answer the Call», χωρίς όμως να υποδύεται τον Πίτερ Βένκμαν.

Την σκηνοθεσία του «Ghostbusters: Afterlife» έχει αναλάβει ο Τζέισον Ράιτμαν, γιος του Αϊβαν Ράιτμαν, που σκηνοθέτησε τις δύο ταινίες με την θρυλική παρέα.

Υπάρχουν όμως και αντιδράσεις. Η Λέσλι Τζόουνς, πρωταγωνίστρια του «Ghostbuster: Answer the Call», αναφερόμενη στην νέα ταινία, έκανε λόγο για «Κάτι που θα έκανε ο Τραμπ».

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου.

Πηγή: HuffPost US

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.