Header Ads

Κόμπι Μπράιαντ: «Θέλω να πεθάνω νέος, να γίνω αθάνατος» - Η εξομολόγηση στον φίλο του Μακ Γκρέιντι

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σε όλη την υφήλιο η είδηση του θανάτου του κορυφαίου αθλητή του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του και των υπολοίπων 7 ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη την Κυριακή.

Ωστόσο, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του πρώην σταρ του ΝΒΑ Τρέισι Μακ Γκρέιντι για όσα του είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο ο Κόμπι Μπράιαντ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μακ Γκρέιντι στο ESPN, ο Κόμπι Μπράιαντ του είχε πει στην αρχή της καριέρας του «θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία»

«Μου έλεγε ”Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω και καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν και θέλω να πεθάνω νέος... Και τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που τα έλεγε αυτά» είπε ο Μακ Γκρέιντι δηλώνοντας «συντετριμμένος» με τον χαμό του 41χρονου Κόμπι.

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να συμπληρώσει ότι ο Κόμπι Μπράιαντ είχε εκφράσει τις απόψεις αυτές «πριν να αποκτήσει παιδιά και είμαι σίγουρος ότι, αφού απέκτησε παιδιά, δεν θα είχε το ίδιο σκεπτικό».

Ο Μακ Γκρέιντι είπε, τέλος, ότι έμαθε τα φρικτά νέα ενώ χόρευε με τη δική του κόρη. «Ήρθαν και μου είπαν τα νέα και δεν μπορούσα να τα πιστέψω» είπε ο 40χρονος πρώην μπασκετμπολίστας.

 

(Με πληροφορίες από ΝΥPost

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.